top of page

LAPTOPHOES 17 INCH

Wil je jouw spiksplinternieuwe laptop zo goed mogelijk beschermen met een 17 inch laptop hoes? Houd dan rekening met verschillende criteria bij de aankoop van dit accessoire. Hoe vaak zal je je laptophoes gebruiken? Heeft je pc een ingebouwde muis? Wat is zijn gewicht?​

Een 17 inch laptop hoes kopen: waarop moet je letten?

Ben je van plan om je tas te gebruiken om je pc mee te nemen naar je werk of liever om op vakantie te gaan? Hoe vaak heb je het nodig? Afhankelijk van deze vragen zullen de criteria waarmee je rekening moet houden ook verschillen. Zorg bijvoorbeeld voor stevigheid van de 17 inch laptophoes als mobiliteit het belangrijkste criterium is voor jou. Kies ook voor een comfortabele 17 inch laptop hoes als u van plan bent veel te reizen met je draagbare pc. De afmetingen van de computers kunnen variëren van 10 tot 18 inch, waarbij het meest voorkomende formaat 15,6 inch is.

Goed de afmetingen van je 17 inch laptop hoes controleren

Kijk dus goed naar het formaat van je laptop voordat je gaat winkelen. Het zou zonde zijn als je een laptop goed hebt gekozen, maar niet de tas die erbij hoort. Let er bij het kiezen van je tas op dat de afmetingen van je laptop over het algemeen in inches worden aangegeven. Dit is de diagonaal van het scherm. Aan de andere kant wordt de maat van je favoriete laptoptas aangegeven in centimeters: een inch is gelijk aan 2,54 cm. Voor je 17 inch laptophoes is een 17 centimeter breed model dus niet voldoende!

De kwaliteit en stijl van je 17 inch laptophoes

Als je van stijlvolle accessoires houdt, zal je het zeker fijn vinden om te weten dat er net zoveel laptoptassen zijn als smaken. In leer, gekleurd, effen, gedessineerd... het aanbod is groot. Maar wat is een mooie 17 inch laptophoes waard als hij bij de eerste de beste gelegenheid scheurt? Inderdaad moet je ook letten op de kwaliteit van het product: de stevigheid van de handgrepen en de effectiviteit van de hoes die schokken moet absorberen. Vraag bij twijfel gerust advies aan een van onze vriendelijke medewerkers.

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page