top of page

Verzending en retourneren

Verzending en verzendkosten 

In de winkelwagen ziet u de verzendkosten vermeld staan. Deze zijn afhankelijk van het land waaruit u besteld.

Deze zijn eenmalig per order. Elke zending is verzekerd voor schade en/of diefstal, de kosten hiervan zijn inbegrepen in de hierna genoemde order- en verzendkosten. Deze verzendkosten zijn uw bijdrage aan de gemaakte kosten en afhankelijk van het orderbedrag.  

De vervoerders bezorgen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

De vervoerders kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Houdt er rekening mee, dat u op het afleveradres op werkdagen van 9.00 tot en met 17.00 uur aanwezig moet zijn, om de zending in ontvangst te nemen. U kunt het pakket het beste op een zakelijk adres laten afleveren. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen.

Indien de vervoerder langskomt terwijl er niemand aanwezig is, dan zal de zending de volgende dag opnieuw aangeboden worden.

Belangrijk: voor uw eigen bescherming verwachten wij uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending, zowel bij zakelijke- als particuliere adressen. Indien u niet in staat bent om zelf te tekenen voor ontvangst van de order, kunnen wij de levering niet garanderen. U bent zelf verantwoordelijk voor derden die voor ontvangst tekenen op het door u opgegeven afleveradres.

Retourneren en omruilen

Particulieren:

Indien u niet tevreden bent over uw bestelling, kan u deze binnen de 14 dagen retour sturen. Retourneringen worden enkel aanvaard indien deze zich in de originele verpakking bevinden en het product onbeschadigd is.

Alle retours dienen verzonden te worden naar Papierstad, Astridlaan 219, 3900 Pelt

Het bedrag van uw bestelling, zal binnen de 5 werkdagen na ontbinding van de koop worden teruggestort op uw rekening.

Verzendkosten zijn op eigen kosten.

 

Zakelijke klanten:

Bij een retour zal er 20% van de totale orderwaarde ingehouden worden.

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page