top of page

LAPTOPTASSEN

UITGELICHT

Laptoptas: Je begrijpt nu waarom je er een moet hebben


Op zoek naar een laptoptas die helpt bij het organiseren van uw leven?Een goede laptoptas beschermd niet alleen uw laptop, maar heeft ook plaats voor uw essentiële benodigdheden. Zo komt u probleemloos de dag door.

Een laptoptas is tegenwoordig zowel stijlvol als functioneel. Bij laptophoezen.be hebben we een grote collectie laptoptassen, laptophoezen en laptop accessoires voor u om uit te kiezen.

 

Laptoptassen in vele designs en maten

Of je nu onderweg bent voor school, werk of vrije tijd, wij hebben een laptoptas om uw laptop te vervoeren en te beschermen. Onze laptop rugzakken, laptoptassen en laptophoezen bestaan in verscheidene kleuren, printen, designs en formaten, zodat ze perfect aansluiten op uw persoonlijke behoeften.

Laptop rugzak

Met een grote collectie laptoprugzakken die aansluit op de behoeften van zowel jongere als oudere laptopgebruikers.

De laptop rugzak is perfect voor school, werk en reizen. De laptop rugzak is veelzijdig en wordt met verschillende kenmerken aangeboden. Zo hebben we de laptoprugzakken van milieuvriendelijke materialen, met flessenhouder, met bagagehouder, met geïntegreerde tablet sleeve, … .

Laptop aktetas

De laptop aktetas is de ideale laptoptas om uw laptop te beschermen in uw werkomgeving. Deze laptoptas wordt meestal aangeboden in formaten variërende van 11 inch tot 17 inch en heeft de ideale fit voor verschillende laptopmerken en modellen. De kleuren en designs van deze laptoptassen zijn vooral neutraal en passen perfect in het professionele landschap.

Draagtas of messenger bag als laptoptas

Neem je laptop mee in een stijlvolle, ruime draagtas. Of je nu naar je werk gaat of uitgaat met vrienden of vriendinnen, deze laptoptas is zowel functioneel en stijlvol. In onze draagtassen passen veel verscheidene laptops en hebben een aantal indelingen om al uw essentiële benodigdheden te organiseren. Je kan de laptoptas dragen aan de hendels of gewoon over je schouder met de schouderband. De laptoptas is een accessoire dat je de meeste dagen van de week met je mee zult dragen, dus zorg ervoor dat de laptoptas en laptophoes bij uw stijl passen. Scrol rustig door ons assortiment en kies de juiste laptoptas en laptophoes voor u!

Wat zijn de voordelen van een laptoptas?

Een laptoptas is een handige manier om je laptop te beschermen terwijl je onderweg bent. Het voordeel van een laptoptas is dat het je laptop beschermt tegen krassen, schade en stof. De meeste laptoptassen zijn ook voorzien van een stevig schouderriem en extra opbergvakken voor andere apparatuur zoals kabels, opladers, USB-sticks en zelfs een kleine tablet. De meeste laptoptassen zijn ook waterbestendig, waardoor je laptop altijd droog en veilig blijft. Tot slot bieden veel laptoptassen extra bescherming voor je laptop zoals polstering en extra binnenvakken.