top of page

13 INCH LAPTOP SLEEVE

Een sleeve is een beschermhoes die je laptop volledig afdekt. Het beschermt je laptop tegen krassen en stof. Bovendien is een sleeve handig als je zonder grote rugzak op reis wilt, maar toch je laptop wilt beschermen. Een 13 inch laptop sleeve kopen? Dat doe je vooral als je niet veel ruimte nodig hebt voor andere accessoires.

Hoe kies je jouw 13 inch laptopsleeve?

Het kiezen van de juiste sleeve voor je laptop is gebaseerd op de antwoorden op bepaalde vragen:

Hoe reis je? Met het openbaar vervoer, met de auto, te voet of met de fiets?
Moet je veel trappen beklimmen, korte afstanden lopen of juist lange afstanden afleggen?
Wat neem je mee: alleen je laptop met wat accessoires of ook documenten? Met andere woorden, hoe belangrijk is extra opslagruimte voor jou?

Materialen voor je 13 inch laptop sleeve

Laptops zijn natuurlijk bedoeld om mee te nemen, bijvoorbeeld naar je werk of naar school, maar ze zijn ook kwetsbaar. Je kunt de levensduur van je laptop echter op een eenvoudige manier verlengen met een eveneens eenvoudige, maar uiterst praktische laptop sleeve. Er zijn verschillende materialen waar laptopsleeves van gemaakt worden. Het belangrijkste is om een waterdichte oplossing te hebben om je accessoires en apparaten intact te laten in geval van regen. Materialen variëren van beschermend neopreenrubber tot luxe leer. Uiteraard moet je 13 inch laptop sleeve ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Op zoek naar een sleeve die geschikt en ook nog aantrekkelijk is? Bekijk gerust ons uitgebreid assortiment en je vindt vast een 13 inch laptop sleeve die perfect past bij jouw laptop!
 

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page