top of page

14 INCH LAPTOPTAS

De 14 inch laptoptas: handig én vol stijl

 

Jaarlijks kopen en gebruiken steeds meer mensen een laptop. Sommige gebruikers hebben zelfs helemaal afgezien van de onhandige desktop. Met de toename van het aantal laptops is de vraag naar beschermingstassen ook toegenomen. Heb jij ook een handige 14 inch draagbare computer? Dan past daar natuurlijk een stijlvolle 14 inch laptoptas bij!

 

Een 14 inch laptoptas kopen biedt veel voordelen

 

14 inch laptoptassen zijn er in allerlei verschillende designs, maar ze hebben allemaal een aantal belangrijke kenmerken gemeen. Zo zijn te gemaakt met ten minste één groot intern compartiment dat wordt afgesloten met een ritssluiting. Hier wordt het apparaat tijdens het transport opgeborgen. Er zijn veel moderne 14 inch laptoptassen die voorzien zijn van extra, kleinere vakken aan de binnen- of buitenkant van de tas. Deze kleinere vakken zijn ideaal voor het vervoeren van promotionele computeraccessoires, zoals een muis, luidsprekers of persoonlijke spullen zoals portemonnees en mobiele telefoons.

 

Het ontstaan van de huidige 14 inch laptoptassen

 

De moderne laptoptas komt voort uit de traditionele promotionele aktetas. Ze zijn beide rechthoekig van vorm, maar in tegenstelling tot een aktetas is een laptoptas bijna altijd gemaakt van een soort zacht, niet-stijf materiaal. Het allerbelangrijkste doel van een 14 inch laptoptas is om je apparaat te beschermen tegen krassen. Ook kan een val andere beschadigingen veroorzaken. Naast de mogelijke schade aan de harde schijf, zijn er verschillende gevoelige interne componenten, zoals het scherm, de geheugensticks en zelfs de externe behuizing, die vrij kwetsbaar zijn en gemakkelijk beschadigd kunnen raken.

 

Handige tips om langer te genieten van je laptop

 

Er zijn nog meer risico's die je kunt vermijden, zodat je langer kunt genieten van je draagbare computer. Zo is het belangrijk om je laptop in de slaapstand te laten staan als je hem niet gebruikt, maar het verdient nóg meer aanbeveling om je apparaat in dat geval volledig uit te laten. Dit helpt de levensduur van de batterij behouden en vermindert oververhitting van het systeem. Wees tenslotte bij het vervoeren van je laptop voorzichtig met voorwerpen die vloeistoffen bevatten, zoals waterflessen.

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page