top of page

15.6 INCH LAPTOP SLEEVE

Waarom zou je je laptop in saaie zwarte tassen dragen als je hem in een van onze cool ontworpen laptophoezen kunt meenemen? We hebben de perfecte 15.6 inch laptop sleeve in vele prachtige prints, patronen en kleurencombinaties. Kies het ontwerp dat het beste past bij je persoonlijkheid en draag je laptop in stijl!

15.6 inch laptop sleeve kopen voor betere veiligheid
 

Als jij je laptop veilig wilt beschermen tegen stof, krassen, schokken en stoten? Berg hem dan op in een stijlvolle 15.6 inch laptopsleeve en je laptop is altijd schoon, glanzend en als nieuw. Elke 15.6 inch laptop sleeve die je bij ons koopt is gemaakt van duurzaam materiaal. Je bent er dus zeker van dat je laptop altijd veilig is! Heb je een beetje water op je 15.6 inch laptopsleeve gemorst? Raak niet in paniek en haast je vooral niet om de laptop uit de beschermhoes te halen. De meeste computertassen zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, zodat vloeistoffen niet door je laptop heen kunnen of ermee in aanraking komen. Of je nu kiest voor Notebooks, Ultrabooks, een MacBook Air of een Lenovo IdeaPad, wij hebben gegarandeerd de juiste 15.6 inch laptopsleeve voor jouw apparaat!

Gemakkelijke toegang en slim ontwerp 15.6 inch laptop sleeve

Sommige van onze lichtgewicht laptophoezen hebben ritsen aan de bovenzijde die soepel glijden, zodat jouw laptop altijd binnen handbereik is. Zo kun je de 15.6 inch laptop sleeve gemakkelijk in je aktetas, handtas of rugzak stoppen en het er zonder al te veel moeite weer uit halen wanneer jij maar wilt. Casyx, Kiwisac, Wouf en Huxton zijn slechts enkele merken die ontzettend praktische tassen maken. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor laptop je hebt, want onze 15.6 inch sleeves passen gewoon op elk 15.6 inch-apparaat. Samsung, Pro, ProBook, Laptops, HP Pavilion, Lenovo ThinkPad en IdeaPad, Acer, MSI, Aspire, Sony Vaio, Dell en ASUS, voor elk van deze apparaten hebben wij de juiste laptop sleeve.

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page