top of page

17 INCH LAPTOPTAS

Let bij de aankoop van je 17 inch laptoptas goed op de afwerkingen en de naden: ze zullen je meer kunnen vertellen over de stevigheid van de tas. Een nette, regelmatige naad met een dikke draad is een garantie voor kwaliteit en biedt extra zekerheid als je niet elk jaar een nieuwe tas voor je laptop wilt kopen.​

Ondoordringbare 17 inch laptoptas kopen

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te weten dat de componenten van een elektronisch apparaat niet goed mengen met water. Daarom is de ondoordringbaarheid een van de belangrijkste criteria bij het kiezen van je 17 inch laptoptas. De tas mag geen water naar binnen laten sijpelen of zelfs maar doordrenken. Een droge computer is een computer die langer meegaat, en hetzelfde geldt voor de documenten die hij bevat. Controleer voor alle zekerheid de waterdichtheidsindex op de folder. De waterdichtheidsindex is een internationale norm die wordt gemeten op een schaal van 0 tot 8. Een index van 0 staat gelijk aan nul bescherming van het product tegen water. Bij 8 is het materiaal meer dan 1 meter onderdompelbaar.

De prijs van 17 inch laptoptassen

Een belangrijk criterium om rekening mee te houden is ongetwijfeld de prijs van je laptoptas. Als je bijvoorbeeld een nieuwe computer hebt gekocht, dan wil je misschien geen grote bedragen meer uitgeven aan accessoires. Modellen kunnen tussen de 20 en 180 euro kosten. Om niet in de verleiding te komen als je eenmaal aan het shoppen bent, stel je vanaf het begin het besteedbaar budget in. Tenslotte is het aan te bevelen om de uiteindelijke aankoop van je favoriete 17 inch laptoptassen alleen te doen bij een gerenommeerd bedrijf zoals laptophoezen.be. ze professionele en vriendelijke medewerkers staan je graag met raad en daad bij!

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page