top of page

LAPTOPTAS GRIJS
 

Kun je je voorstellen dat je op een dag op straat staat, het begint te regenen en je laptoptas is niet waterdicht? Dat is een risico dat je absoluut niet wilt nemen. Door te kiezen voor een waterdichte grijze laptoptas die perfect match met het gure weer, voorkom je in alle stijl onnodige schade aan je draagbare pc!

 

De vraag naar laptops neemt steeds meer toe. Dat ze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen zijn, is een van de belangrijkste voordelen. Om je draagbare computer goed te beschermen tegen stoten en krassen, heb je echter de juiste draagtassen nodig. Uiteraard is een laptoptas extra handig als je het ook kunt gebruiken voor het vervoeren van andere accessoires zoals een muis, externe harde schijf en kabels.

 

Laptoptas grijs in klassieke of vintage uitvoering

 

De belangrijkste functie van de laptoptas is zonder meer om je computer te beschermen. Afhankelijk van waarvoor je ze wilt gebruiken, bepaal je welke je koopt. Het klassieke model bevat twee compartimenten, één voor de laptop en de andere voor de kabels, naast twee handvatten om hem te dragen. Overweeg modellen met bandjes die je op je schouder kunt plaatsten. Naast de klassieke modellen met twee vakken heeft zijn er de vintage modellen met meer indelingen. Deze bevatten een opgevulde ruimte voor je draagbare computer en de andere vakken zijn extern. Naast de verstelbare schouderband zijn er ook opties met handvatten. Of je nu kiest voor klassieke of vintage modellen, liefhebbers van ingetogen kleuren zullen in de grijze laptoptas een betrouwbare partner vinden voor hun pc.

 

Laptoptas grijs kopen voor school

 

In tegenstelling tot de bovenstaande modellen heeft de laptoptas in rugzakmodel twee schouderbanden. Doorgaans zijn ze voorzien van een gewatteerd computercompartiment en andere interne en externe vakken, dus dit model is geweldig als je meer voorwerpen bij je hebt, zoals schoolboeken. Daarnaast zijn er modellen met ruimte voor een koptelefoon en een USB-oplader. Voor degenen die lange afstanden moeten afleggen, zijn er zelfs modellen met wielen of trolleys. Deze tassen hebben modellen met synthetische materialen of hardere materialen, waardoor je tas goed beschermd is tegen stoten. Laptoptassen voor school of kantoor zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs, zwart en blauw in diverse tinten. Kies eentje naar jouw smaak!

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page