top of page

LAPTOPTAS MET HANDVAT

Wil je je draagbare computer overal mee naar toe nemen, dan is een laptoptas zonder meer de beste optie. Bij het kiezen van een laptoptas onderschatten velen jammer genoeg nog het ergonomisch aspect, maar de gezondheid van de rug is een niet te verwaarlozen element. Kies je dan liever voor een rugtas, een laptop schoudertas of een laptoptas met handvat?

 

Uit onderzoek is gebleken dat wereldwijd bijkans 40% van de werknemers en ruim 60% van de studenten last hebben van rugklachten. Het gewicht dat je elke dag op je schouders legt, heeft invloed op je rug, je loopstijl en je algemene gezondheid. Kies je voor een rugtasmodel, zorg er dan voor dat ze een stevige rug hebben, het liefst brede en gewatteerde schouderbanden en als het even kan banden die je om de taille kunt vastmaken, zodat de achterkant van de tas goed tegen je rug aansluit en het gewicht goed wordt verdeeld over je hele lichaam.

 

Voordelen laptoptas handvat

 

Of je nu gaat voor een rugtas, schoudertasmodel of eentje met handvatten, zorg er in de eerste plaats voor dat je een kwaliteitstas koopt die voldoet aan jouw behoeften. Zo biedt een laptoptas met handvat een veilige en comfortabele grip. Deze modellen zijn vaak voorzien van meerdere vakken en compartimenten, ritsen en stevige materialen. Voor degenen die prijs stellen op stijl, is een laptoptas met handvat de perfecte combinatie van verfijning en bruikbaarheid. Als je je computer vaak moet meenemen op reis of naar kantoor, dan is een laptoptas met handvatten je beste bondgenoot om dit stijlvol en met het grootst mogelijke comfort te doen. Kies altijd voor een laptoptas die is ontworpen om zich aan elke behoefte aan te passen en maximale duurzaamheid te garanderen.

 

Laptoptas met handvat kopen in juiste maat

 

Niet alleen het model is belangrijk, maar ook de maat. Het kopen van een laptoptas in de verkeerde maat kan gelijk staan ​​aan het kopen van een nutteloos product. De meest gevraagde laptops komen vandaag de dag in afmetingen die variëren van 13 tot 16 inch en zelfs van 17 of 19 inch. In principe kun je in alle laptoptassen pc's van vergelijkbare grootte huisvesten. Voor elk formaat hebben we een geschikte laptoptas met handvat of als schoudertasmodel. Mooie modellen zijn de lichte en elegante Samsonite Vectura Evo laptoptas met een uitgesproken design en gewatteerde handvat en de Samsonite Mysight laptoptas, de ideale keuze voor de hedendaagse zakenman of -vrouw.

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page