top of page

LAPTOPTAS ZWART

De draagbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van laptops. Daaruit is de noodzaak ontstaan ​​om ze gemakkelijk en veilig te vervoeren. Kies voor een stoere zwarte laptoptas, een trendy exemplaar met print of een knalrood model om je laptop die extra bescherming te bieden!

 

Laptops maken steeds vaker deel uit van onze dagelijkse routines. Bijna alle rugzakken hebben een vak voor een laptop, maar dat is vaak niet voldoende. Je draagbare computer is immers duur en kwetsbaar en heeft optimale bescherming nodig.

 

Waarom een laptoptas zwart kopen?

 

Een gedegen laptoptas moet aan enkele voorwaarden voldoen om je apparaat veilig te transporteren. Zo moet de tas het gewicht van je laptop beter kunnen verdelen, een belangrijk gegeven aangezien je hem lang op de rug moet dragen. Kies je voor een standaard rugzak in plaats van een laptoptas, dan draag je meestal extra gewicht met je mee in de vorm van zware studieboeken, extra kleren of een fles water. Wanneer je zo een rugzak langdurig op je rug moet dragen, kan dit ongemak, pijn en op lange termijn zelfs problemen met de wervelkolom veroorzaken. Kies daarom voor een ergonomische laptoptas die aan al je behoeften voldoet, uiteraard zonder dat je er onnodig veel voor hoeft te betalen. De Samsonite Eco Wave is een eigentijdse zwarte laptoptas met een stijlvol en minimalistisch design die zeker de moeite van het bekijken waard is.

 

Laptoptas zwart, grijs of blauw? Afmeting is belangrijk!

 

Niet altijd wordt bij de aanschaf van een laptoptas rekening gehouden met een heel eenvoudig aspect: de grootte van het compartiment waarin je je apparaat moet zetten. Vrijwel alle laptoptassen en –hoezen hebben informatie over hun grootte, aangegeven in inches, maar niet iedereen kent de afmetingen van hun draagbare computers uit het hoofd. Wanneer je impulsief een laptoptas koopt zonder te weten of deze compatibel is met je draagbare computer, dan loop je de kans te zitten met een product dat zijn belangrijkste taak niet kan uitvoeren: je draagbare pc optimale bescherming bieden. Het is daarom erg belangrijk om precies te weten wat de afmetingen van je draagbare pc zijn. Bekijk in onze collectie de diverse modellen in verschillende afmetingen. Of je nu kiest voor een laptoptas in zwart, blauw of grijs, je vindt zeker een model die perfect bij jou past!

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page