top of page

SAMSONITE LAPTOPTAS

Thuiswerken, onderweg of elke dag op een ander kantoor. Een van de gevolgen van flexibel werken is dat je regelmatig van baan moet wisselen. En elke keer pakken we ons toetsenbord, muis, laptopstandaard en notebook weer. In dit geval blijkt een goede laptoptas een onmisbaar accessoire. En dan kies je natuurlijk voor een Samsonite laptoptas.

Waarom een Samsonite laptoptas kopen? 

In een laptoptas kun je in feite een compleet bureau in één tas plaatsen, zodat je op elke werkplek de juiste werkhouding kunt aannemen. Doorgaans weegt een laptop tussen de twee en vier kilo. Een tas met een laptop en bijbehorende accessoires, zoals een muis, een extern toetsenbord, documenten en een portemonnee bereikt al snel een gewicht tussen de vier en zes kilo. Samsonite laptoptassen hebben veel voordelen ten opzichte van gewone schoudertassen. Je neemt ten eerste een betere houding aan omdat de tas op beide schouders rust en niet één van de twee schouders naar beneden duwt. Bovendien wordt de spierspanning symmetrisch verdeeld over de linker- en rechterkant van je lichaam.

Hoe gebruik je je Samsonite laptoptas?

Voordat je kiest tussen een schoudertas, een laptophoes, een trolley of een rugzak, moet je je eerst afvragen waarvoor je de tas voornamelijk gaat gebruiken. Is het om vaak lange afstanden af te leggen, omdat je vaak met het openbaar vervoer reist? Of is het voor korte afstanden van je auto naar je werkplek? Gebruik je misschien de fiets om naar je werk te gaan? Dit is belangrijke informatie om te bepalen welk type laptoptas geschikt is voor jouw gebruik. Of het nu gaat om een rugzak of een schoudertas, gezondheidsexperts raden aan om een maximale afstand van 90 meter af te leggen met een tas die tussen de vier en zes kg weegt. Voor langere afstanden wordt aanbevolen om een trolley te gebruiken om je lichaam te ontlasten, vooral je rug. Bekijk eens een paar van de Samsonite laptoptassen in ons assortiment. We zijn er zeker van dat je eentje vindt die helemaal past bij jouw behoeften.

 

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page