top of page

15 INCH LAPTOP SLEEVE

Voorkom beschadiging met een robuuste 15 inch laptop sleeve

 

Een moment van onoplettendheid zorgt ervoor dat je laptop gemakkelijk valt en direct beschadigd raakt. Minimaliseer deze risico's door een stevige 14 inch laptoptas te kopen.

 

Waarom een 15 inch laptop sleeve kopen

 

Als je een laptop koopt, is de verwachting dat je deze zo lang mogelijk moet kunnen gebruikt, toch, of niet? Dan wil je vast ook wel weten dat – in termen van levensduur - het gebruik van een stevige 15 inch laptop sleeve een degelijk verschil maakt. De overgrote meerderheid van laptops betreft modellen met een scherm tussen 11 en 15 inch, hoewel er ook vrij veel exemplaren zijn met een 16 of 17 inch scherm. Let voor de aankoop van je sleeve goed op de afmetingen van jouw apparaat. In een te kleine sleeve past je laptop niet, terwijl een grotere afmeting onvoldoende bescherming biedt.

 

Verschil 15 inch laptop sleeve en tas van dezelfde afmeting

 

Overigens lijkt laptoptas in veel opzichten op een sleeve. Ze hebben allebei een rechthoekige vorm met een opening langs het ene uiteinde, vastgezet met een ritssluiting. Zowel de sleeve als de tas kan één groot binnencompartiment hebben. Sommige modellen hebben twee of meer binnenvakken: één voor het mobiele apparaat en een andere voor het opbergen van papieren en documenten. Het belangrijkste verschil tussen een 15 inch laptop sleeve en een laptoptas is echter dat de sleeve geen handvatten heeft. Bovendien heeft een sleeve nooit een schouderband.

 

Koop nu jouw 15 inch laptopsleeve!

 

Je zult merken dat het gebruik van een 15 inch laptopsleeve extra voordelen heeft, waar je vaak niet bij stil staat. Dit accessoire is niet alleen praktisch, maar verlengt ook de levensduur van je draagbare computer. Van het merk Wouf zijn Bengala en Swimmers absolute toppers, waarvan we meerdere uitvoeringen hebben. Bekijk ook eens de Casyx Coral Cranes 15 inch laptopsleeve of een van de andere modellen van dit merk. Of ga je liever voor een Kiwisac 15 inch laptop sleeve, model Benazir, Valentina of Dolores? Waar je ook voor kiest, we hebben een ruime keuze aan stevige, robuuste en leuke sleeves in verschillende kleuren en designs. Koop vandaag nog de jouwe!

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page