top of page

14 INCH LAPTOP SLEEVE

Cool en stijlvol met een 14 inch laptop sleeve

 

Laptops spelen al geruime tijd een leidende rol in bedrijven. Ze zijn flexibeler dan een desktopcomputer en vormen het eerste alternatief voor veel professionals die op kantoor of thuis met dezelfde apparatuur moeten werken. Ben je in het bezit van een 14 inch laptop, dan hoort daar uiteraard een stevige 14 inch laptop sleeve bij.

 

Waarom een 14 inch laptop sleeve kopen?

 

Een 14 inch laptop sleeve kopen betekent dat je de nodige maatregelen treft om eventuele schokken van je apparaat op te vangen. Laptops verdienen vanwege hun dure prijs een bijzondere en vooral effectieve bescherming. Kies daarom voor een 14 inch laptop sleeve waarvan de hoogwaardige materialen ervoor zorgen dat hij strak blijft. Een kwaliteitstas beschermt tegen stoten en krassen. Kies bijvoorbeeld voor een Casyx laptopsleeve in Victoriaans groen of een zwarte 14 inch laptopsleeve van het merk Case Logic Deco als je op zoek bent naar duurzame modellen die ook laten zien dat design jou op het lijf geschreven staat.

 

14 inch laptopsleeve om je reizen te vergemakkelijken

 

Dat een laptop licht en praktisch is, wist je natuurlijk al. Het is daarom ideaal voor als je met je apparaat moet reizen. Maak je gebruik van het openbaar vervoer of ben je op de motor, dan kijk je al tegen een aantal extra uitdagingen aan. Door te kiezen voor een laptop en bijbehorende 14 inch laptop sleeve, kun je je apparaat in ieder geval gemakkelijker vervoeren en daarmee het reizen aanzienlijk vereenvoudigen. Omdat het computerscherm gevoelig is, beperkt de sleeve de risico's die je loopt door met je apparaat te bewegen tot maar liefst 95%.

 

Een coole uitstraling met een 14 inch laptopsleeve

 

Een laptop biedt je - in tegenstelling tot een desktopapparaat - de mogelijkheid om het scherm zodanig te plaatsen, dat je niet steeds voorovergebogen over het scherm hoeft te zitten. Naast de voordelen van ergonomie op het werk, kan een laptop met een aparte koeler de levensduur van je apparatuur verlengen. Overmatige verhitting kan namelijk zorgen voor beschadiging van de componenten. Een laptop is dus cool, en met een 14 inch laptopsleeve wordt je apparaat nóg cooler. Bekijk ons uitgebreid assortiment laptopsleeves van erkende merken zoals Huxton en Ibira, je vindt er vast eentje die helemaal bij je past!

GRATIS VERZENDING BE, VERLAAGD TARIEF NL

bottom of page